POSTANI FACA

Pridruži se naši ekipi nasmehov in postani del nečesa posebnega! Če si pripravljen/-a na nove izzive, izpolni prijavnico s klikom na spodnji gumb. Veselimo se tvoje prijave.
Prijavi se zdaj

POGOSTA VPRAŠANJA

ALI MORAM ZA ZASTOPSTVO PLAČATI ČLANARINO?

Ne, Faca Casting bo vaš zastopnik brez članarine.

KDO BO LAHKO VIDEL MOJ PROFIL?

Ker spoštujemo zasebnost naših modelov, bodo vsi vaši osebni podatki vidni izključno naši agenciji in profesionalnim naročnikom z dostopom. Želimo, da se počutite varno.

KAKŠNE MODELE IŠČEMO?

Raznovrstne, stare od 0 – 99 let, vseh velikosti, pojav in veščin.

ALI POTREBUJEM PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE?

Ne, niso nujne za prijavo. Vendar dobre fotografije zvišajo možnost, da vas nekdo opazi in izbere.
Lahko si jih pridobite tudi pri nas.

ALI POTREBUJEM PREDHODNE IZKUŠNJE?

Niso potrebne. Verjamemo, da se v vsakomur skriva kakšen talent, le odkriti ga moramo.
Končna izbira pa je vedno naročnikova, ki nas najame skupaj z vami in se odloča, kateri obraz je primeren za njegov projekt.

ALI ME LAHKO ZASTOPA TUDI DRUGA AGENCIJA POLEG AGENCIJE FACA CASTING?

Da, lahko, zastopstvo pri Faca Castingu se ne izključuje z zastopstvom pri drugih agencijah.

KAKO ME BOSTE OBVEŠČALI?

Komuniciramo preko sms obvestil, kjer imate zapisane vse potrebne informacije.
Spoznali boste, da obveščamo natančno, temeljito in pravočasno. Preverimo tudi, če ste info prejeli.

KAKO POTEKA CASTING PROCES?

Odvisen je od naročnikovih potreb in časovnih okvirjev. Včasih vas bomo povabili v naš studio na snemanje specifičnih igralskih podvigov, včasih nam boste morali svoje igralske sposobnosti posneti sami doma, spet drugič vas bomo le prosili za aktualen selfie, da preverimo morebitne spremembe videza. O rezultatu vas obvestimo v vsakem primeru, tudi če niste izbrani.

KAJ POMENI, ČE NISEM IZBRAN?

Ta del ni prijeten za nikogar. Če sem vas dodala v predloge za vlogo, sem ocenila, da ste zanjo primerni. Večinoma odločajo razni mikro detajli, kombinacije z ostalimi modeli in morda celo številka kostuma, ki je na voljo. Zato si teh zavrnitev ne ženite k srcu, kolikor le lahko. Če vas povabim k sodelovanju, mislim da ste super in ste mi zelo všeč. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo je, da ste to, kar ste.

KAJ POMENI, ČE SEM IZBRAN?

V tem primeru pa boste obveščani o vseh nadaljnih korakih, kostumski probi, dodatnih sestankih, pogodbo bomo uredili še pred samim snemanjem, za otroke vam bom pomagala urediti dovoljenja za delo, vas spremljala na vseh postajah in preverjala, če je z vami vse v redu tudi na samem snemanju. Želim, da je izkušnja za vas prijetna in da naredimo skupaj čim več projektov.

KAKO NAJ BOM NA CASTINGIH USPEŠEN?

Najboljši nasvet je, da bodite sproščeni. Ponavadi za reklame izberemo ljudi, ki so vlogi podobni že s svojim lastnim karakterjem in pojavo. Zato le pogumno. Razumem tremo in bom pomagala, obljubim.